mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

På den igen

Så har jeg sør’me igen været ude at shoppe. Imens mine to store er i Berlin, er jeg blevet hjemme med min baby. Min lille baby er altså en tålmodig én af slagsen når det kommer til shopping, så længe han sidder godt placeret i viklen – og så passer det mig mere end glimrende, at jeg bare kan tage tøjet af bøjlerne, betale og prøve på når jeg kommer hjem.

Denne gang blev det til et par kjoler fra VILA:

IMG_7164.JPGEn strikkjole, som jeg forestiller mig, at jeg kommer til at bo i, henover efteråret.

IMG_7169[1]

Jeg er pjattet med det lidt løse 60’er inspirerede twiggy-look denne kjole har.

IMG_7166.JPG

En draperet gråmeleret sag, som jeg dog overvejer om ikke jeg skal bytte igen. Hvad siger I? Go eller No Go?

 

Kys fra Cana – som i øvrigt er helt vild med at kjolefiguren er ved at være fin igen!

 

Hvis du har lyst, kan du følge med på facebook , instagram og bloglovin

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. En fordel ved ikke at amme… at man kan have kjoler på! Jeg savner kjoler og i det hele taget ikke at skulle tænke på “hvordan ammer jeg i denne” hver morgen (formiddag) når jeg skal i tøjet… Den første ser iøvrigt virkelig lækker ud – måske man skal shoppe lidt til når baby-drengen er færdig med mine bryster?!

    1. Præcis, Mette! Det er SÅ dejligt at kunne tage en kjole på nu hvor jeg kun ammer et par gange i løbet af dagen.
      God shoppetur til dig.
      KH Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven