mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

otteogtyve

En fødselsdagsweekend er ved at være forbi. Jeg ved godt at jeg skrev her at min fødselsdag er blevet ligegyldig for mig efter jeg har fået børn, men når den så alligevel afføder en weekend som denne, så er jeg altså taknemmelig.

Jeg er taknemmelig for hvad livet lige nu byder mig. Kærlighed.
I denne weekend har jeg oplevet kærligheden fra så mange forskellige mennesker.
Jeg havde i går – på min fødselsdag – besøg af 3 gode veninder; lidt forskudt, så besøgene varede fra 10-21. Prime time, når man har en baby, hvis nogen skulle være i tvivl.
Én kom med nyheden om en lille bitte én i hendes mave. En anden kom med hjemmebag (og legedate til min store dreng) og den sidste – min måske allerbedste veninde – havde taget toget 150 kilometer for at overraske mig. Det er sgu da kærlighed. Altså, nyheden om en lille ny baby fik mig naturligvis til at flæbe helt vildt. Jeg håber det stadig kan skyldes nogle rester af garviditetshormoner. Jeg magter ikke hvis jeg for evigt skal være frk tudekiks. Og kagen, ja hvad skal jeg sige. Den smagte vidunderligt og er selvfølgelig fortæret. For længst. Og min surpriceveninde. Guld, siger jeg bare. Guld.
Min mand kom hjem i nat efter spillejob i Aarhus og stod alligevel med op inden de første familiegæster kom til morgenmad. Uden brok.
For er der noget mænd (eller i hvert fald min mand) kan, så er det at lade være med at brokke sig. Det er en vidunderlig egenskab. Jeg selv ville såmænd nok have været en hængt kat hele dagen – sågar muligvis ophængt i halen – hvis jeg havde skullet præstere og være på, som min mand har været det i dag. I hvert fald ville jeg have brokket mig; om ikke andet så indvendigt, hvilket selvklart ville have vist sig som vrissen kone! Men ok, hvem tør også sige til en (nat)ammende, at man er træt? Det er så godt som en dødsdom at klage over træthed til enten nygravide eller ammende mødre. Just so you know. Min mand ved det i hvert fald – og det elsker jeg ham for.
Nåmen, vi har haft familiegæster hele dagen. Levet af kage og fyldte chokolader og hygget, leget og pakket gaver op. I love it! Og som nyslank er det altså fantastisk hvor glad man faktisk kan blive for et (ellers noget upersonligt) gavekort – JEG SKAL UD OG SHOPPE!  Jeg glæder mig allerede og overvejer at tage afsted first thing in the morning. Gavekortet over shiner nærmest (verdens smukkeste) ur og møjlækre vinterstøvler, som jeg har fået af mand og børn. Næsten.
Jeg er blevet forkælet af hele flokken. Selv børnene, som natten til i går lod mig få 6+2 timers søvn og et børnefrit bad oveni, imens den lille kiggede på den store, som var dybt betaget af Postmand Per. What a treat <3

Fin gave fra mine børn - de lækreste vinterstøvler
Fin gave fra mine børn – de lækreste vinterstøvler
Syndige chokoladecupcakes med cookiedough - opskrift fra copenhagencakes.dk
Syndige chokoladecupcakes med cookiedough – opskrift fra copenhagencakes.dk
Der har været fuld gang i togbanerne!
Der har været fuld gang i togbanerne!

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du blive fast følger af min blog her: http://www.bloglovin.com/blog/12747775

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Stort tillykke med dagen. Den lyder virkelig bare SÅ skøn og dejlig! Har fulgt dig på Instagram længe (jeg er @Nadja_B), og jeg nyder virkelig, at du har startet din egen blog op også. Jeg er selv lige startet på arbejde igen efter min (halvandet år lange) barsel nummer tre, men er der noget, der SKAL være tid til stadigvæk, så er det Instagram og gode blogs – heriblandt din 😉

 2. Åh ja, det er totalt rigtigt det med søvnbrok, når man selv ikke sover. Når folk siger noget om deres ringe nattesøvn til mig, har jeg tit bare sagt entusiatisk “jeg ved PRÆCIS hvordan du har det” eller “dét kender jeg godt lige for tiden” og så bliver de altid en smule flove (hæhæ) når de kommer i tanker om hvor godt de har det. Tillykke med fødselsdagen 🙂 🙂

 3. Min skønne, dejlige og vidunderlige Cana!
  Lige i dette moment er det gået op for mig, at undertegnede jo må være surpriceveninden, nummer tre.
  Øjnene vandes rimeligt, for jeg er rørt.

  Du har ret – det er sgu da kærlighed – af den fineste slags som jeg har uendelig af til dig, og hvilken du gengælder i stor stil.
  Vi to er suverænt gode sammen som de bedste veninder, the real deal.

  Et oldgammelt venskab, der vil bestå.

  Jeg ser os to føre lange Skypesamtaler på et eller andet Hightec monstrum i de tidlige 80’er år, siddende i vores fjernstyrede gyngestol med sædevarme.
  Trods vi i omtrent et årti har været bosat på ø’er med hver sin danske dialekt, er vi tætknyttet og jeg priser mig lykkelig for at have dig som veninde.

  Du er ægte og altid til at regne med ligegyldigt, hvadend det måtte indeholde. Ord eller handlinger kan ikke beskrive, hvor ufattelig stor en betydning du har for mig.

  Guld. Jeg elsker dig, C!

  Kys A

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven