mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Oh sunday

Kæft, hvor jeg dog elsker søndage.

I virkeligheden er alle dage jo søndage imens jeg er på barsel – men i dag er min lille familie samlet og min mands kontor lukket til fordel for fuldfed hygge i det lille hjem.

Vi går ture, læser bøger, leger, kysser og nyder.

Og jeg holder pauser fra morræset (som ellers har været rigeligt de seneste dage med en  baby og en tilskadekommen 3-årig) når Thomas lige fixer at underholde begge børn samtidig. What’s not to like. IMG_6725[1]

Så kan jeg drikke varm (eller altså, varm, men mælkekølet) kaffe. Og lakere negle. Og blogge en lillebitte smule.

Én spurgte for øvrigt på instagram, hvordan man kan følge min blog, sådan fast. Faktisk er det sådan, at jeg på ingen måder er ekspert her i blogland, men der hvor jeg holder styr på de blogs jeg selv følger er via BLOGLOVIN, som ovenikøbet har en virkelig smart app. Dér kan man søge på “mortilto” – og så følge med 🙂 Og selvklart er alle meget velkomne til at følge med.

Kys fra Cana

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12747775/?claim=nps8r4gxtxs”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

 1. Dejlig blog du har, som jeg hygger mig med 🙂 Jeg er helt ny i blog-land og er lige startet med bloglovin, så jeg har etspspørgsmål: er kommet til at følge en russer ved en fejl, hvordan kan jeg stoppe med at følge?
  God dag og hils din søde mand fra en Odder pige

  1. Kære Ann,
   Først tak 🙂
   Hm, jeg er på ingen måder ekspert, men hvis du er på bloglivin’ via din iphone (som jeg er), så skal du trykke på “me” neders til højre og dernæst på “following” i midten og så kan du trykke på “following” ud for den du ikke længere vil følge – og så burde der stå “follow”, som du så bare skal lade være med at trykke på mere 🙂
   Måske findes der en nemmere måde, men som sagt er jeg langt fra ekspert…
   Pøj pøj og god dag til dig også.
   KH Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven