mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Ønskeseddel

 

Jeg har snart fødselsdag. 
Siden jeg er blevet mor, er det som om det ikke længere er vigtigt. Det er meget mere vigtigt at koncentrere sig om børnene(s fødselsdage) og hverdagstrivialiteter.

Ikke desto mindre, er en upcoming fødselsdag en god anledning til at spise kage og lave ønskesedler. Som jeg elsker. Meget.

min-film-25_ENeTrV47


Nogle år har mine eneste ønsker været fred i verden og mad til alle
Og ét år resulterede det i et gavekort til sushi fra en god veninde; det tæller jo også for noget. 


Selvfølgelig står de to ønsker stadig allerhøjest på ønskesedlen. Skarpt efterfulgt af sammenhængende søvn og cocktails. Nåja, og så ønsker jeg mig stramt maveskind. Uden kirurgi, that is. Jeg har nemlig været så heldig at vinde mig en røvfuld (eller altså, mavefuld) strækmærker, som altså ikke gør noget godt for mit “efterfødselswabble” syd for navlen.

Men ok, fraset måske cocktails, så er jeg godt klar over at mine ønsker er long shots. Nok heller ikke noget nogen i min familie eller vennekreds kan gøre mere ved end jeg selv. Altså meget lidt. 
Derfor har jeg været på udkig efter lækkerier, som jeg kan svøbe mig i, nu hvor efteråret står for døren. 

IMG_6766[1]Jeg har bl.a. fundet de her lækkerier:

Sweater fra Isabel Marant
Kjole fra Cédric Charlier
Uldkappe fra The Row
Sweater fra By Malene Birger
Støvler fra Isabel Marant
Solbriller fra Monki
Parfume fra Lancome
Og selvfølgelig et par fine lakker fra Essie


Ok, måske er særligt uldkappen, kjolen og støvlerne et long shot, men vo intet vover intet vinder, ikke sandt? Og tænk lige hvor dejligt det ville være at klæde et styks let slasket korpus i de vidunderlige klæder. I’m in love. 

Kys fra Cana

 

Bliv fast følger at bloggen her: http://www.bloglovin.com/blog/12747775

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

 1. Skør veninde – gode ønsker! Glemte at skrive i min IG-anbefaling, at du har ben der kan få Gisele Bündchen til at gå hjem i seng, så synes du skal ønske dig noget mere lårkort. Eller bare ønske sweateren i en stor str og så bruge den som kjole. Den er virkelig fin.
  Synes du ikke det er blevet sjovere at have fødselsdag, nu hvor man bor sammen med nogle små mennesker der går sådan op i det? <3

  1. Du er altså verdens sødeste – der skal dog noget af en ambernylon til at få mine ben til at se tilnærmesesvis lækre ud lige pt. Med mindre en hvidlig/rosa marmorering kommer på mode?!
   De små mennesker herhjemme går ikke så meget op i fødselsdage endnu – kun det der med sang og hurra inden kage. Og det er selvfølgelig også fint.
   Kys!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven