mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når alt bare spiller

Min klagesang i går over Peters manglende søvn og glupske appetit fik Jer op af stolene og jeg fik mange gode råd på vejen – tusind tak! Det er virkelig fedt når I gider bruge 2 minutter på at lægge en kommentar med råd, tanker, ris eller ros. Bonus er selvfølgelig også at jeg på den måde kommer til at ”lære Jer at kende” og ved hvem det er der følger med – og det er faktisk rart 🙂

Min søde baby sov som en drøm i nat! En enkelt amning kl 4 og så først ”hænge i babs”-tid fra kl 06.30. Hallelujah! Særligt fordi jeg selv gik omkuld lige efter Disney Show og putning af børn i går, så jeg har jo sovet. Sådan rigtigt. Faktisk så meget, så jeg selvfølgelig ikke kunne sove efter klokkenfireamningen, men skidt med det. Jeg har sovet i 7 timer. I TRÆK! #happy

Thomas kom hjem sent i aftes, så jeg så mit snit til at lokke hele familien med på shopping i morges; så kunne Thomas trille rundt med sovende baby i vognen imens Jens og jeg købte halvdelen af Sønderjylland. Når jeg spurgte Jens om vi skulle gå i én tøjbutik frem for en anden for at købe tøj til mig, svarede han: ”vi skal da ind i begge, mor”. That’s my kinda boy! Hende som får ham scoret en anden dag, er sgu en riiiimelig heldig kartoffel, hvis jeg selv skal sige det. Det skal jeg selvfølgelig ikke, men jeg kan – og derfor gør jeg det. Hah! Klart, der er ikke noget der er mere trættende end dem som konsekvent (over)roser deres børn – så jeg lover at holde det nede, ok?

Mor se, jeg er SÅ stærk! What a treat, ha ha!
Mor se, jeg er SÅ stærk! What a treat, ha ha!

Nåmen shoppetur gik jo over al forventning, måske fraset at jeg fik købt lige rigeligt med legetøj til Jens. Siden Peter er blevet født har jeg kun haft ganske lidt ”alenetid” med Jens, så da Thomas i dag trillede rundt med baby og svarede på e-mails, gav jeg den gas med Jens. Vi løb og legede og sang og jeg købte ham næsten alt han pegede på. Det var sgu ret fedt.

Nu er vi igen hjemme og jeg ammer en halvsovende baby imens mine to andre drenge er i badekar, hvorfra jeg kan høre pjask og grin. Det er sgu også ret fedt. Og så kan jeg oven i købet skrive blog i fred og ro imens. Det er faktisk allermest fedt. Tid til mig selv, sammen med min familie. Moren til to har det godt.

Tak fordi I læser med – det betyder mere end I aner <3

Latte og sovebaby FTW
Latte og sovebaby FTW
Min charmebøf som har lært et nyt trick! At trille fra mave til ryg - dokumentationen afventes...
Min charmebøf som har lært et nyt trick! At trille fra mave til ryg – dokumentationen afventes…

God weekend og kys fra Cana

 

Ps. Vil I gerne ha’ at jeg viser indkøb frem når jeg shopper til store og små, eller skal jeg helst holde det for mig selv?

 

Følg gerne bloggen på facebook, instagram eller bloglovin 🙂

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Nøj det lyder som en hyggelig dag! 🙂
  Vis gerne frem, det er godt at få lidt inspiration både til mor og børn 😀
  Og TAK for en skøn blog 🙂

 2. Dejlig læsning…… Masser af positive vibes…… Vil gerne se jeres indkøb – altid lækkert med inspiration!!!,

 3. jaa, for hulen, vis os dine indkøb. og hvor er det skønt at læse en hel masse hverdags “brok” ment på alle tænkelige måder. er selv gravid med vores første barn og din blog giver mig ro i sjælen for hvad der kan og vil ske når hun kommer ud.

  keep it up. læser dagligt med.

  Nille

 4. Altså som du ved har jeg aldrig haft det store shoppe-gen så de billeder må du gerne gemme :-p Men det glæder mig at dy har fået en dreng som griner shoppe for fuld skrue 😉 Hvor i Sønderjylland er i endt henne? 🙂 Knus herfra

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven