mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Lykken er…

Når man vågner af sig selv om morgenen med en dreng på hver side af sig.

Sådan en morgen havde jeg i morges. Min store dreng vågnede i nat og ville ind til mig – det er altså noget af det hyggeligste synes jeg. The more the merrier. Så der lå vi; alle tre i ske i Sønderjylland, imens Thomas spiller vigtige jobs i Norge.

Faktisk ligger vi en del i ske for tiden.

Her til eftermiddag tog den lille en skraber i sin vugge, imens den store lå på divaen med halvtlukkede øjne og så ramasjang – og så så jeg selvfølgelig mit snit til også lige at lure den et lille øjeblik. Og så instagrammede jeg det. Det skal man lade være med, for min middagslur blev jinxet og hurtigere end en flue kan finde en nylagt lort, lå begge mine drenge ved mig; den ene i gang ved mejeriet og den anden henslængt henover mig.

Det er også en slags lykke.

IMG_6858[1]

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du blive fast læser af min blog her:

www.bloglovin.com/blog/12747775

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. ELSKER det billede, søde drenge. Der er ikke noget bedre end at give sin lille mus en ammetår.. Så ved man de ikke kan få det bedre 🙂

  2. Er lige faldet over din blog – pga indlægget om fødsler, et rigtig godt indlæg. Og så så dette billede, og det er da bare noget af det fineste!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven