mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

At arbejde i sin barsel

Inden jeg gik på barsel denne gang, havde jeg indenfor det seneste års tid fået mange nye arbejdsområder- og opgaver. Først og fremmest var jeg gået væk fra mit jordemoderhverv og fik i stedet arbejde i psykiatrien. På et bosted for psykisk syge voksne. Dét skifte kan du læse mere om her.

Jeg arbejder både som støtte-kontaktperson og som leder af et aktivitetstilbud til borgerne. En lille fin brugskunstforretning i gågaden i Sønderborg.

Det har været en enormt spændende proces både at starte op og fungere som støtte-kontaktperson, samt at etablere og lede en forretning med psykisk syge som medarbejdere. Så spændende så det også har været svært for mig at slippe.

Derfor sagde jeg til min leder, inden jeg gik på barsel, at det selvfølgelig ikke var noget problem at jeg fortsat i min barsel kunne have enkelte arbejdsopgaver, som jeg så ville kunne løse hjemmefra. Interessetimer, om man vil.

Så sagt så gjort – og helt ærligt, jeg er sgu lidt ambivalent omkring det nu. Det er selvfølgelig dejligt at vide, at samfundet stadig har brug for mig, som andet end omvandrende mejeri. Det er dejligt at mine evner på min arbejdsplads er savnede i en sådan grad, at jeg fortsat arbejder en lillebitte smule. Til gengæld er det overhovedet ikke dejligt at jeg ind i mellem er nødt til at rive mig selv ud af min ellers så dejlige barselsboble og agere megatjekket leder, som har styr på alle de overordnede ting i butikken og selvfølgelig tropper op til salgstale, når der fx skal laves reklamefilm om stedet.

Det har jeg gjort i dag.

I dag, hvor jeg allermest havde brug for en dag under dynen med min baby. I dag, hvor min mand har været hjemme hele dagen og jeg alligevel ikke har fået snakket med ham. I dag, hvor mejeriet skulle tunes til meget sulten dreng. I dag hvor jeg faktisk bare ikke havde lyst.

IMG_6727[1]I dag hvor jeg bare gerne ville ha kysset på mine drenge.

Alligevel – mens det stod på – var det dejligt. Dejligt at være vigtig for andre end mine elskede drenge. Dejligt at være kompetent på andet end børneopdragelse (who am I kidding – men jeg gør mit bedste!), bleer og instagram. Dejligt at være på arbejde. Det tæller selvfølgelig også for noget.

Er der mon andre, som heller ikke helt kan holde snitterne fra jobbet under barsel?

Kys fra Cana

 

Bliv fast følger at bloggen her: http://www.bloglovin.com/blog/12747775

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Jeg ville faktisk ønske, at jeg ikke kunne holde mig fra at arbejde her under min barsel, at jeg savnede mit arbejde bare en lille bitte smule… Men det gør jeg slet ikke. Selv om der er over syv måneder til jeg skal starte igen, kan jeg allerede blive helt trist over det…

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven